Maďarská vláda podepsala s Ruskem novou smlouvu na dodávky plynu na dalších 15 let. „České“ elity chtějí patřit na západ, budou Češi v zimě mrznout?

Sdílet

Maďarská vláda a ruský koncern Gazprom podepsaly novou smlouvu na dodávky plynu na dalších 15 let. Tato dohoda zajistí Maďarsku stabilní a cenově výhodné dodávky plynu. To vše v době, kdy se celá EU ocitla v energetickém chaosu způsobeném nesmyslnou energetickou politikou (green deal) a proamerickou politikou konfrontace vůči Rusku. Výsledek jsou dramaticky rostoucí ceny elektrické energie a plynu a výpadky dodávek benzínu a nafty (Velká Británie).

To bude mít prudký dopad na běžné domácnosti původních bílých obyvatel Evropy, ti budou muset sáhnout hluboko do kapsy, aby se v zimě mohli ohřát. Na rozdíl od desítek milionů černých a muslimských uprchlíků si totiž musí účty platit sami.

„České politické elity“ pochopitelně chtějí patřit na západ a tak se k téhle šílené politice připojily. Se zvláštním akcentem na eskalaci české-ruských vztahů. Jim je pochopitelně jedno, že český goj nebude mít zimě peníze na plynové topení a elektriku. Oni mají od cizího pána dostatek, takže oni mrznout nebudou. Že bude českým důchodcům v zimě krušno?! To přece „české“ elity nezajímá! Ostatně s Čechy se už v plánech globální finanční oligarchie stejně nepočítá, tak proč by jim mělo být v zimě teplo, že?!

vědátor


Sdílet

One Reply to “Maďarská vláda podepsala s Ruskem novou smlouvu na dodávky plynu na dalších 15 let. „České“ elity chtějí patřit na západ, budou Češi v zimě mrznout?”

  1. K tématu:
    – že se ještě lidi nebouří kvůli navrhovanému zákazu topení uhlím a dřevem
    – důl Turów v PL – ať už jsou následky na českém území jakékoliv, tak český stát bonzoval na ústředí EU a ten nařídil PL platit výpalné, ale nikoliv českým občanům v okolí, ale do eurobruselské černé díry
    – PLYN bude potřeba :-))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *