Boj o vietnamské voliče, kteří vaří pervitin v Sapě, se vyostřil. Hlavním tahounem je „vlastenecká“ Trikolora. Vrátí ODS úder?

Sdílet

Havlisty ovládaná ODS musí mít těžkou hlavu. Prý vlastenecká Trikolora láká k volbám Vietnamce. Před neslavně proslulou pražskou tržnicí Sapa umístila billboard, kde předsedkyně Trikolory M. Majerová Zahradníková a předseda Svobodných Libor Vondráček ve vietnamštině lákají vietnamské voliče k volbě jejich uskupení.

Podle Majerové Zahradníkové jsou Vietnamci, „naši občané, žijí tady, pracují tady, vychovávají tu děti. A mimochodem, právě jejich děti patří ve škole mezi ty nejlepšíNaprostá většina z nich se bez větších problémů integrovala do naší společnosti. O pokračování nic předem prozrazovat nebudu, to se v kampani nedělá. ….Lidé, kteří se bez větších problémů začlenili do české společnosti, nepotřebují nějaké extra zacházení. Přínos vietnamské komunity a její pracovitost jsou k vidění každý den na každém kroku.“!!!!

Podle Vondráčka, „Vážíme si přístupu vietnamské komunity k pravidlům, která platí v České republice…..„Vietnamci toto velice respektují„!!!

Co k podobným kampaní politické strany a uskupení vede?

Když si odmyslím, že české občanství má ca 18 tisíc Vietnamců a z nichž volební právo asi polovina (starší 18. let). To je naprosto zanedbatelná voličská skupina – 0,001% voličů.

Mnohem horší je to, co Vietnamci v ČR skutečně dělají! Podle vyjádření bývalého místopředsedy vlády Zaorálka je vietnamská menšina v ČR organizovaný zločin a bezpečnostní riziko prvního řádu! Dokonce si Babišova vláda nechala vypracovat na toto téma tajnou zprávu od policie a tajných služeb a premiér Babiš byl údajně výsledkem zprávy zděšen (nic s tím ale neudělal). Vietnamské drogové mafie, do kterých je zapojena celá vietnamská komunita, dnes ovládají trh s drogami a drogy si lze dnes koupit v každé vietnamské večerce a bistru. Jejich cílený drogový marketing mezi českou mládeží také přináší „výsledky“. Počet zcela závislých narkomanů se v ČR každých 10 let zdvojnásobí a jedná se především o mladé lidi v produktivním věku. Aktuálně je to asi 100 000 narkomanů, závislých na pervitinu, který jim dodávají převážně tihle plně integrovaní Vietnamci.

Podobné problémy mají s „českými“ Vietnamci i v sousedním Německu a Rakousku. Jejich agresivní drogový marketing byl v minulosti důvodem česko-německých jednání.

Vietnamci se rovněž věnují dalším závažné kriminalitě jako daňové podvody, prodej nelegálního alkoholu a cigaret, pašovaní lidi, násilná trestná činnost atd. atd.

O jakém přínosu a integraci výše uvedení „vlastenečtí“ kandidáti mluví?! Je snad pro ně přínos prodej drog českým dětem, nebo daňové podvody a zneužívání sociálního systému ze strany Vietnamců?!

Z říše multikulturních bájí a pověstí rovněž pocházejí „ony geniální vietnamské děti, které vítězí v literárních soutěží z češtiny“. Vietnamské děti jsou ve školách naprosto průměrné a bez úplatků rodičů a vyhrožování učitelům by měly i zcela průměrné známky! Stačí si připomenout onu „slavnou vietnamskou vítězku literární soutěže Magnesia, ze které se vyklubal recesista J. Campírek.

Je možné, aby to předsedové Trikolory a Svobodných nevěděli?! Ne, oni to moc dobře ví, přesto podobné multikulty PR kampaně dělají. Otázkou je, co je k tomu vede? Je to jen multikulturní nastavení nemocné mysli, snaha být in v očích zahraničního protektora ČR? Nebo jsou za tím nějaké ekonomické zájmy a očekávání? Paní Majerová-Zahradníková podobné názory zastávala již v multikulturní ODS, pak se je pokusila přetřít „vlasteneckým nátěrem“, ale ten nevydržel dlouho. U Svobodných to překvapení není, to byla multikulti strana vždy. Jedná se tedy o strany řízené opozice, které mají pouze jen eliminovat skutečně vlastenecké pokusy o národní obrodu? Mnoho tomu nasvědčuje.: kandidát židovský rabín z Izraele, boj o vietnamského voliče atd..

Paní Majerové-Zahradníkové proto přeji zisk 1% a návrat do civilního zaměstnání. Třeba tam přijde k rozumu.

Multikulturní ODS má v boji o vietnamského voliče konkurenci. Multikulturní Trikoloru!

Otázkou je, jak nyní zareaguje hlavní strana vietnamských „podnikatelů“ ODS. Ta má boj za vietnamské zájmy v ČR již snad dokonce i ve své DNA. Hlavním protagonistou vietnamské lobby v ODS je europoslanec J. Zahradil, který má dokonce vietnamskou asistentu slečnu Ly. Zatím o něm nebylo slyšet. Zavřel se snad s mladou vietnamskou asistentkou do tajné karantény a čeká tam na konec koronavirové pandemie?! Nebo spřádají v ODS tajné plány na finiš volební kampaně?!

O vietnamské voliče voliče ale bojovala i SPD, kdy v komunálních volbách v Praze kandidoval dokonce vietnamský majitel tržnice SAPA, která je považována za centrum vietnamského zločinu!

Naše země potřebuje skutečné obrození na národním principu bez podobných šašků a klaunů. Proto je u voleb na tohle myslet a volit vlastenecké strany (i ty malé), které tohle myslí vážně!

vědátor


Sdílet

2 Replies to “Boj o vietnamské voliče, kteří vaří pervitin v Sapě, se vyostřil. Hlavním tahounem je „vlastenecká“ Trikolora. Vrátí ODS úder?

  1. Pro tyhle vlastence z Trikolóra a Svobodnije asi vzor vietnamsky drogovy dealer 🙁 to je šílené, ale nepřekvapí 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *