Berlínské studentské menzy vyřadí z nabídky maso, kvůli klimatické hrozbě

Sdílet

Berlínské univerzity budou brzy „meat free“. Plánují totiž radikálně omezit nabídku masa a ryb v nabídce jídel. Od října 2021 budou pouze 4 % všech jídel obsahovat maso, nebo ryby. Zbytek bude vegetariánský (28%) a především pak veganský 68%). Pondělky ale už bude zcela bez masných jídel. Cílem je redukovat uhlíkovou stopu. Iniciativa údajně vychází z požadavků studentů.

Podle „studií“ ekoalarmistů pochází údajně 14% všech skleníkových plynů z živočišné výroby. Obzvlášť nebezpečné jsou pro klima prý kravské plechy (to není žert)! Německé univerzity zachvátila vlna ekologické hysterie. Například i technické univerzity chtějí být klimaticky neutrální!

Podobné šílenosti ale zavádí i velké korporace jako VW a další, které kdysi patřily ke světové technologické špičce.

V celém Německu se ruší jaderně inženýrské fakulty a omezuje se výuka pro výchovu inženýrů na pro tepelné elektrárny, prý už nebudou potřeba a všechna energie se bude získávat z obnovitelných zdrojů. To je pochopitelně nesmyl a pokud to bude realizováno, tak se Německo propadne zpět do středověku. Možná právě proto se tak německá vláda snaží dovézt obyvatelstvo, které je na na úrovni středověku technologicky i kulturně. Přesně o to totiž globální finanční oligarchii jde.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *