V Polsku zapálil odpůrce korona vakcín očkovací stanici. „Vlastenecká“ vláda, “ je to vakcinační terorismus“

Sdílet

V polské Zamošči zapálil během noci odpůrce experimentálních koronavakcín očkovací centrum. Neznámý muž přijel k očkovací buňce na kole, vyrazil okno, nalil dovnitř hořlavinu a zapálil a pak v klidu zase odjel (video v článku zde).

Podle polské vlády se jedná o „antivancinačního “ terorismu a policie po něm pátrá. Polská vláda bojuje s rozsáhlým odmítáním očkování proti koronaviru neprověřenými experimentálními vakcínami. Nedávno skupina odmítačů vakcín ve městě Grodzisk Mazowiecki zaútočila na očkovací centrum, zemí zmítají masové protesty.  Proto chystá omezení svobody neočkovaných a další restrikce, které je mají donutit k očkování, případně zlikvidovat existenčně. Předseda vládní strany PiS Kaczynski dokonce již veřejně o segregaci a izolaci neočkovaných mluví. Jen hlupák nechápe, že až dojde k likvidaci jeho národa, tak nebude již potřeba ani on a bude také zlikvidován.

Tohle jsou ti polští „vlastenci“. Když dojde ke skutečnému pokusu o likvidaci jejich gojského polského národa, tak jim je jejich vlastní přežití milejší, než přežití národa. Češi a Slováci, mějte se na pozoru před podobnými mesiáši, kteří lavírují v otázce možné genocidy vlastního národa.

Grzegorz


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *