V Itálii chtějí řešit stárnoucí populaci euthanasií. Pro referendum je již sebráno 750 000 podpisů

Sdílet

Itálie se potýká se stárnoucí populaci a počet italských důchodců raketově roste. Současně prudce poklesl počet nově narozených dětí a průměrná Italka má pouze 1.21 dítěte, což je hluboko pod požadovanou reprodukční hodnotou. V roce 2050 by měla být polovina celé populace důchodci.

Tomu hodlá čelit iniciativa „legalizujte euthanasii„. Podle ni je potřeba dát volbu lidem, kteří chtějí dobrovolně ukončit svůj život. Iniciativa již sesbírala 750 000 podpisů a díky tomu bude muset být vyhlášeno celonárodní referendum na toto téma.

To připomíná nacistický program T4, kdy byli likvidováni „přebyteční jedlíci“ z řad mentálně nemocných dětí a dospělých. Satanistické síly zla tedy mají na co navazovat.

Eutanázii nyní umožňuje několik evropských zemí jako třeba Nizozemsko, Belgie, Lucembursko, Francie, Španělsko, Švýcarsko a v mnoha dalších zemích se její schválení pokoušejí prosadit síly „pokroku“.

křesťan z Florencie


Sdílet

5 Replies to “V Itálii chtějí řešit stárnoucí populaci euthanasií. Pro referendum je již sebráno 750 000 podpisů

  1. Marně mi napadá – když liberálové a sluníčkáři tolik bojují za práva na potraty a euthanazii a zároveň tolik bojují za práva menšin … :-))) No radši nic 🙂
    #AllLivesMatter

    1. Mate pravdu, podivné souvislosti :), ještě nekdo nakonec bude chtít euthanasii pro 6 mil Čechů a dovézt 6 mil uprchlíků 😉

  2. To jsou výsledky osvícenství, komunismu, nacismu a veškerého boje proti křesťanství. Má to rozličné názvy, ale všechno je to nakonec jeden a ten samý satanismus.

  3. Dobrý den, pokusím se odpovědět na další diskusní příspěvky:
    – Ferda “ euthanasii pro 6 mil Čechů“ Nevím jestli EU-tanasii, ale o tomto hausnumeru snil ministr Blatný jako o počtu (proti Covidu) naočkovaných Čechů
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/do-konce-cervna-ma-byt-ockovano-sest-milionu-lidi-40353626
    Vůbec nevím proč, ale vzpomněl jsem si u toho na doktora Josepha Mengeleho
    – Rupert:
    Víceměně s Vámi souhlasím. Na základech křesťanství a jeho morálně-etických principech vyrostla naše evropská civilizace. Pokud by se nějaké politické zřízení dalo označit jako „křesťanský stát“, tak asi Portugalsko prof. Oliveiry a Španělsko gen. Franka, Mnohem raději bych žil v takové zemi, než v liberálně-demokratické totalitě. Zavedení stavovského státu má ve svém dlouhodobém programu Národní demokracie. Určité informace o tomto zřízení je možné dohledat např. na Protiproudu nebo Národním sjednocení.

    Liberálové a sluníčkáři často s výsměchem tvrdí, že nesouhlas s potraty a eutanazií je výhradně doménou bigotních věřících. Ale tak to rozhodně není. Naopak bych to viděl jako ostrou dělící čáru mezi nacionalisty a globalisty/liberály. Ono ve všech lidských civilizací bylo andělíčkářství [zastaralý výraz pro potraty] něco mimořádně zavrženíhodného a morálně nepřijatelného. V kontextu dnešní Evropy bylo povoleno poprvé v leninském Rusku a v Polsku obsazeném Velkoněmeckou říší… A už bychom se dostali ke genocidě Slovanů, která se ale tématu tohoto článku netýká.
    -KarelDar:
    Samozřejmě jako „O nás bez nás“, nebo přemluv bábu a dědka. Úplně si dokážu představit vymaštěné mladé sluníčkáře jak bojují za klimaalarmismus, legalizaci drog, právo na potraty, za neomezené přistěhovalectví, za práva teploušstva, za výsadní postavení pochybných menšin a za další zvrácenosti. A ještě z toho mají dobrý pocit dobře odvedené práce. Problém je v tom, že to nemají ze své hlavy a ani ze své PENĚŽENKY.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *