Řecko dokončuje na turecké hranici vysoký plot kvůli afgánským uprchlíkům bez ohledu na EU. Do ČR je vláda dováží letadly

Sdílet

Řecko pokračuje v intenzivní stavbě vysokého plotu na celé pozemní řecko-turecké hranici. Cílem je zadržet očekávaný nápor uprchlíků z Afganistánu, kteří jsou nyní organizovaně dováženi do Evropy, kde mají přispět k islamizaci země a nahrazení původního obyvatelstva muslimy a černochy. Podle odhadů se jedná o 3-5 milionů mladých mužů.

Podle řecké vlády není možné apaticky sedět a čekat na další nával uprchlíků do Řecka. Řecká vláda dokonce prohlásila, že jedná na základě vlastní iniciativy a nebude brát ohledy na snahu EU o „humanitární dovoz dalších milionů uprchlíků do EU„. Řekové si uvědomují, že část uprchlíků by nakonec zůstala v Řecku a přispěla by k další sociální eskalaci mezi agresivními imigranty a řeckým obyvatelstvem. Podle řecké vlády bude hranice bezpečná a nepropustná.

Otázkou zůstává, jak bude Řecko bránit dovozu imigrantů na řecké ostrovy. Třeba Lesbos je jen asi 4 km od tureckého pobřeží! Další otázkou je, jak bude řecká vláda čelit tlaku proimigrační EU a jí nadřízené globální finanční oligarchii, která celou imigraci do Evropy vymyslela a řídí.

Aktivita řecké vlády kontrastuje s postojem české vlády, která afgánské uprchlíky dováží do ČR letecky, podobně jako německá vláda. Ostatně proč by se uprchlík trmácel do Řecka, když ho do Prahy dovezou pohodlně letadlem?!

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *