Německá ornitologická společnost změní dalších 1000 jmen ptáků, protože prý zní rasisticky a připomínají koloniální minulost

Sdílet

Německá ornitologická společnost ( Die Deutsche Ornithologen-Gesellschaft) plánuje letos změnit jména 1000 ptáků, která údajně znějí rasisticky, nebo připomínají koloniální minulost.

Problematická jsou ptačí jména, která obsahují slova jako Mohr (černoch/mouřenín). Problém proto má Mohrenlerche (černohlavý skřivan), Mohrenschwarzkehlchen (holub s černou hlavou), nebo Elsterschmätzer (straka černá)!

Podle Petera Barthlera, který má mezi ornitology přejmenování na starost, je to sice náročná práce, ale již loni se jim podařilo přejmenovat 1000 ptáků a tak to jistě zvládnou i letos!

Na podobně bizarních příkladech si můžeme ukázat, jak je likvidována a diskreditována německá (bělošská) věda. Podobné pitominy totiž nemůže brát soudný člověk vážně a tak si řekne, že se němečtí vědci museli naprosto zbláznit a kredit německé vědy tak bude cíleně snížen. Nejedná se o náhodný proces iniciovaný „byrokracií“ (jak se snaží českou společnost přesvědčit „zahraniční vlastenec“ a sociolog P. Hampl). Jde o cílenou likvidaci bílého gojima samozvanou vyvolenou menšinou. Dokáže ještě bílý goj povstat a ukázat na viníka a postavit se mu?

Milan v Německu


Sdílet