Ve Francii budou moci podstoupit umělé oplodnění i lesby a osamocené ženy. Rodina už není potřeba?

Sdílet

Francouzský parlament schválil zákon, podle kterého mohou podstoupit umělé oplodnění i lesby a osamocené ženy. Je to další z mnoha útoků „západních“ politiků proti tradiční rodině a partnerským vztahům. K početí potomka už tedy nebude potřeba pár muž a žena, ale jakákoliv žena si prostě zajde na kliniku a bude tam otěhotněna. Je to další z pomyslných hřebíků do rakve bílého gojského člověka, který v plánech finanční globální oligarchie již nemá místo a má být fyzicky zlikvidován.

Ve Francii to překvapení není. Francouzský prezident Macron, bývalý zaměstnanec banky Rothschilds, má k podobným sociálním experimentům velmi blízko. Sám žije v podivném manželští s o mnoho starší ženou, jeho bývalou učitelkou. O jeho údajné homosexualitě si v Paříži cvrlikají i vrabci na střeše. Není proto divu, že z řad jeho politických souputníků se již otevřeně začíná mluvit o adopci dětí pro homosexuály.

Podobné zákony již platí v Belgii a Španělsku. kam prý dříve francouzské lesby jezdily za oplodněním. Nový zákon pochopitelně přivítaly LGBT++P organizace a jim přidružené neziskovky.

Jan Beran, Francie


Sdílet

One Reply to “Ve Francii budou moci podstoupit umělé oplodnění i lesby a osamocené ženy. Rodina už není potřeba?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *