Rakouská vládní lidová strana, „za mrtvou Rakušanku pietu nedržíme, jen za LGBT a uprchlíky“

Sdílet

Rakouská vládní lidová strana premiére Kurze (ÖVP) odmítla držet v parlamentu minutu ticha za zavražděnou Rakušanku Leonie (13), kterou zdrogovali, znásilnili a pak brutálně zavraždili uprchlíci z Afganistánu. Pietu navrhla opoziční strana Svobodných (FPÖ). Prý se jedná o politizaci „jedné tragické události“ oznámil následně předseda parlamentu Wolfgang Sobotka z vládní lidovecké strany.

Zvláštní je, že podobné piety za zavražděné gaye (LGBT++P) a mrtvé uprchlíky rakouští lidovci v parlamentu drželi s nadšením. Zkrátka mladá mrtvá Rakušanka (vlastně ještě dítě) rakouský establishment nedojímá a nezajímá. Lítost mají jeho příslušníci jen pro vyvolené menšiny a „nové“ muslimské Rakušany. Asi nikoho nepřekvapí, že k pietě se nepřidali ani sociální demokraté a spolu vládnoucí Zelení. Co jim je do bílých Rakušanů?!

Nemyslete si, že je to jinde lepší. Stačí se podívat na Německo, Francii, Belgii, Švédsko, nebo třeba Slovensko. I tam jsou politické „elity“ zcela odtržené od národa a otevřené své vlastní lidi nenávidí.

Hans von Graz


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *