Celá francouzská nemocnice je v neomezené stávce, lékaři a sestry odmítají povinné očkování experimentálními vakcínami proti koronaviru

Sdílet

Prezident Macron nařídil, že nejpozději k 15. září musí být všichni zdravotníci naočkováni experimentální vakcínou proti koronaviru, nebo jinak přijdou o zaměstnání. Jelikož lékaři a sestry mají z první ruky informace o vedlejších následcích experimentálních vakcín, tak existuje ve Francii velmi silná opozice proti povinnému očkování.

V městě Montelimar proto vstoupilo 200 lékařů a 1500 zdravotních sester do neomezené stávky, kdy odmítají povinné očkování. Otázkou zůstává, zda jim to k něčemu bude. Když v tomto jihofrancouzském městě nebude pro místní goje zdravotní péče, tak globalisty to nijak trápit nebude a jejich loutka prezident Macron si vyskakovat nemůže. Globalisté znají všechny jeho tajné slabé stránky (otevřeně se mluví o několika sexuálních deviacích) a tak musí tančit tak, jak globalisté pískají.

Na druhou stranu ve Francii je velká část populace rozhodnuta nedat se očkovat za žádnou cenu a to dokonce i v řadách zdravotníků a Francie má bohatou historii násilného odporu a vzpour. Jak to celé dopadne se tedy ještě uvidí, ale nosatá korona totalita je na postupu v celém západním světě. Goj se stále může postavit na odpor. Nebo snad přijede pan Rothschild, nebo Goldstein osobně a bude chytat lidi na ulici a píchat jim korona vakcíny? Nepřijede a bez místní 5. kolony a kolaborantů žádné očkování nikdy neprosadí!

Jan Beran, Francie


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *