Výrobce dětských hraček LEGO zavádí „LGBTQIA+ Community“ sadu. Přestane LEGO cílit na normální rodiny a děti?

Sdílet

Výrobce dětských hraček z Dánska LEGO nově zavádí na trh  „LGBTQIA+ Community“ sadu hraček. Podle vice prezidenta pro design Matthew Ashtona, který je sám teplý, chce firma dělat víc pro společnost a uznat i odlišné životní styly. Podle něj teď bude mít každý možnost darovat trochu Lego lásky! Ashton prý jako dítě a mladí velmi trpěl tím, že byl nucen si hrát s chlapeckými hračkami a oblékat se jako chlapec. Proto se prý osobně angažoval prosazení nové firemní strategie orientované i na další pohlaví a sexuální orientace.

Do nedávna přitom byla firma LEGO považována za firmu, která se soustředí na rodiny s dětmi. Ostatně, kdo jiný si hraje s hračkami než děti, že?! Zaměstnanci dokonce měli zakázáno vysedávat po večerech v práci, aby mohli jít domů a věnovat se dětem.

To se ale změní. Je to příprava na duhové rodiny, kdy děti budou odebírány z politicky nespolehlivých a třeba „neočkovaných“ rodin a předávány lačným gayům?! Nebo snad vedení firmy LEGO věří, že si gayové místo vysedávání v gay klubech začnou hrát s dětskými hračkami? Nebo je snad začnou nakupovat snaživý aktivisté a politici třeba od Pirátů? Ekonomicky to moc smysl nedává, ale to akcionářům podle všeho nevadí.

Normální spotřebitel může ale hlasovat svojí peněženkou, to je jeho největší zbraň. Hraček pro děti je na trhu celá řada.

Lego person z firmy LEGO


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *