Maďarská vládní strana chce zpřísnit tresty pro pedofily! V ČR je politici a zahraniční korporace podporují

Sdílet

Maďarská vládní strana Fidesz předložila parlamentu návrh zákona, který zpřísní tresty pro pedofily. Podle poslance Fidesz Máté Kocsise jsou současné tresty pro pedofily příliš mírné a je potřeba bránit děti před jejich vilnými útoky. Fidesz má v parlamentu většinu a tak zákon bude nepochybně přijat.

Je to další z mnoha iniciativ konzervativní pro národní maďarské vlády, která výrazně omezuje vliv LGBT++P (P -pedofilové) lobby, která je řízena a financována ze zahraničí. Maďarští vlastenci si uvědomují, že bez rodiny a dětí nemá národ budoucnost.

To kontrastuje s postoji „české a slovenské“ vlády, ty se naopak plně věnují podpoře a propagaci LGBT++P agendy, včetně adopce dětí homosexuálními páry. Když si člověk uvědomí, že nejméně 40% všech pedofilních znásilnění mají na svědomí homosexuálové, tak si lze snadno spočítat, jak takové homo adopce asi dopadnou. Budou to masové pedofilní orgie a zneužívání dětí pod pláštíkem adopcí jako se to již běžně děje na vysněném Západě. Zapomenout nemohu ani na masivní podporu LGBT++P agendy ze strany nadnárodních korporací. Stačí jen vyjmenovat Američany vlastněný pivovar Staropramen, Coca Colu, Pepsi, Opavii, IBM atd atd.

vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *