Levicové skupiny vyhlásily „cenu za násilí“. Za zapálené policejní auto bude 100-150 bodů, za obsazení lesa 500 bodů. Body lze sbírat i za útoky na politické protivníky a policisty

Sdílet

Levicové skupiny v Německu vyhlásily novou soutěž „riot award“ (cenu za násilí). Má motivovat násilníky z jejich řad k zvýšené aktivitě politického násilí proti běžným občanům, opozici, policii, státu jako takovému. Účastníci soutěže mohou sbírat pomyslné plamínky (body) a vítězem se stane ten, kdo jich nasbírá nejvíc. Bodové ohodnocení je následující: zapálení policejního auta 100-150 bodů podle obtížnosti, obsazení lesa/pozemku 500 bodů, zahnání policie na útěk 1 000 bodů. Body lze sbírat i za fyzické útoky na policisty a názorové oponenty. cena pro vítěze sice není známa, ale jak se říkalo „není důležité vyhrát, ale zúčastnit se“!

Za cenou stojí skupiny jako  Linken-Gruppe „Marx21, Antifa a další.

Kromě prezidenta německé policie Dietra Romanna vyhlášení ceny nikdo z establishmentových politiků nekritizoval. Pro ně je politické násilí zcela legitimní prostředek k likvidaci opozice a prosazení islamizace Německa a zničení bílého německého národa a státu. Otázkou dnes je, zda se i v Německu objeví národní hnutí, které bude rozhodnuté za záchranu národa bojovat v případě potřeby všemi prostředky jako to plánují aktivní i penzionovaní vojáci ve Francii.

Současný establishment se bojí lidu svých zemí po celé Evropě. Nedávný zákaz domobrany v ČR (i za přispění SPD) nebyl náhoda. Řada lidí vidí, že volby jsou otevřeně švindlovány a jejich prostřednictvím záchranu národa provést nelze. Proto začínají přemýšlet o jiných prostředcích a toho se establishment pochopitelně bojí. Vždyť kromě dovezených mladých uprchlíků, nebílých imigrantů žádnou armádu na ochranu nemají a ozbrojené složky začínají vypovídat loajalitu (viz odpor k vynucování korona opatření). Nebo si někdo dovede představit třeba M. Stropnického s puškou? Vždyť by se zhroutil pod její tíhou!

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *