Úředníci EU plánují upíchat Evropany vakcínami proti koronaviru. Již mají nasmlouváno 5 vakcín na hlavu včetně kojenců! Očkovat se tedy nebude jen dvakrát!

Sdílet

Orgány Evropské unie mají již nasmlouváno 2 045 000 000 kusů vakcín proti koronaviru od firem Pfizer, Moderna, Astra/Zeneca, Janssen Pharaceutica, Sanofi-GSK a CureVax. Včetně další opce na nákup 480 000 000 očkovacích dávek.

Podle posledních odhadů má EU necelých 450 mil obyvatel, to pak vychází, že již dnes 5 vakcín na hlavu včetně dětí a kojenců, pro které zatím vakcíny nejsou schválené. Z toho jasně plyne, že se bude určitě očkovat nejméně jednou ročně! Pamatujete jako bílého goje balamutili, „vydrž to 4 týdny, po vakcíně se ti vrátí původní život“?! Nic z toho ale není pravda a byla to klasická kalech lež.

Podle plánů EU a „národních“ vlád to vypadá, že v plánu je původní obyvatelstvo upíchat vakcínami k smrti! Ostatně podpora masové imigrace ze strany EU orgánů naznačuje, že s původním bílým obyvatelstvem se již nepočítá. Dochází ale EU byrokratům, že pak už ani oni nebudou potřeba?!

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *