Uprchlík zabil Němce a dostal směšný trest. Německá policie začala vyhrožovat otci oběti, „jestli budeš uprchlíka obtěžovat, tak půjdeš do vězení“!

Sdílet

V roce 2917 zabil bezdůvodně syrský uprchlík Sabri H. (21) mladého Němce Marcuse Hempela (30) v německém Wittenbergu. U soudu dostal uprchlík „za poranění s následkem smrti“ Podmínku na dva roky a 120 hodin veřejných prací! Jenže to nebylo všechno, Po vyhlášení skandálního rozsudku navštívila policie otce oběti Karstena Hempela u něj v práci a vyhrožovala mu, že pokud by si dovolil uprchlíka obtěžovat, tak půjde do vězení! Policie tak učinila, ačkoliv věděla, že otec oběti žádné plány na pomstu nekuje!

Pobouřený otec si to nenechal líbit a policie zažaloval a spor vyhrál, protože se podařilo prokázat nezákonné jednání policie proti etnickému Němci. Jako náhradu škody obdržel 25 000 EUR.

Uprchlík si zatím v klidu dál žije v Německu a čerpá sociální dávky a z vraždy těžkou hlavu rozhodně nemá. Před časem serveru TAZ sdělil, že si nepamatuje jméno oběti a jeho násilný čin „byl prostě život“!

Dovedete si představit, že by soudy a policie postupovaly podobně, kdyby Němec zabil muslimského uprchlíka?!

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Uprchlík zabil Němce a dostal směšný trest. Německá policie začala vyhrožovat otci oběti, „jestli budeš uprchlíka obtěžovat, tak půjdeš do vězení“!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *