Španělský establishment využívá Antifu k fyzickým útokům na opozici…

Sdílet

Ve Španělsku budou opět v květnu volby, proto v zemi probíhají „koronavirové“ předvolební kampaně. Jednou z klíčových stran je pravicová a protiimigrantská strana VOX. Ta uspořádala v Madridu předvolební shromáždění. Během něho se dostavilo několik členů hnutí Antifa a v klidu začali házet kameny na řečníky a jednoho zranili. Otázkou je, jak je možné, že proti nim hned od začátku nezasáhla policie? Jediné vysvětlení je, že se to dělo na přímý příkaz nadřízených, což je politický establishment. Ke konfliktu Antifáků a policie sice následně došlo, ale to už byl jeden z řečníků strany VOX zraněn kamenem na hlavě a odvážen na ošetření do nemocnice.

Dovede si snad čtenář představit podobnou výtržnost na pietní akci za oběti holocaustu, nebo na předvolebním meetingu strany Zelených? Tam by nebylo opozičním skupinám dovoleno se přiblížit k řečníkům ani na 500m!

Využívání bojůvek Antifa a uprchlíků k fyzickému zastrašování a likvidaci vlastenců nyní dochází v celé západní Evropě, do které chtějí čeští pravdoláskaři patřit.

Juan Servantes


Sdílet

One Reply to “Španělský establishment využívá Antifu k fyzickým útokům na opozici…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *