Neziskovkářská loď požadovala 10 000 EUR za převzetí uprchlíka

Sdílet

Staré přísloví praví, „nejvíc na peníze jsou ti, co mají plnou pusu ideálů“. Smutným příkladem je i masový import uprchlíků do Evropy, kteří mají plánovaně nahradit původní bílé obyvatelstvo. Italská prokuratura v Reguse začala vyšetřovat loď Mare Jonio, která patří neziskovce  Mediterranea Saving Humans. Kapitán neziskovkářské lodi požadoval údajně 270 000 EUR od tankeru Maersk Etienne, který vyzvedl na moři 27 uprchlíků, za převzetí uprchlíků na palubu neziskovkářské lodi. Peníze požadoval zaslat na účet neziskovky a skutečně dánský majitel tankeru poslal neziskovce 125 000 EUR. Neziskovkářská loď totiž původně odmítala uprchlíky převzít na palubu a posádku tankeru vydírala různými požadavky.

Neziskovka pochopitelně obvinění odmítá, ale o spolupráci pašeráků a neziskovek si cvrlikají již vrabci na střeše. Rovněž asi nemůže být pochyb o tom, že řada neziskovkářů, úředníků EU a další pro imigrantských aktivistů bere dovoz uprchlíků jako příležitost k vlastnímu obohacení.

Jak vyšetřováni dopadne se ještě uvidí, ale na stranu neziskovky se jistě postaví orgány EU a jejich loutkovodiči jako Soros apod.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *