Sociálně demokratičtí mládežníci chtějí na karnevalech zakázat kostýmy indiánů. Je to prý tendence k rasismu

Sdílet

Mládežnická organizace německé sociální demokracie SPD JUSOS bude požadovat zákaz kostýmů indiánů na tradičních německých karnevalech. Podle soc. dem mládežníků jsou německé karnevaly multikulturní a světu otevřené akce, přesto tam ale panuje stereotypní tendence k rasismu. Například začerňování tváří a také nošení kostýmů amerických indiánů.

Proto je prý potřeba přijmout potřebná opatření, která podobné rasistické tendence zakážou! Německá sociální demokracie (stejně jako ČSSD) bývala před lety strana pracujících lidí, dnes je to loutka globalistické antiněmecké agendy.

Podobná opatření jsou jako obvykle namířená proti bílým německým gójům. Uprchlíci na karnevaly nechodí a pokud se tam náhodou objeví, tak pouze z důvodu obtěžování bílých žen. O nějaké multikulturní akce tedy nemůže být řeč. Ničení tradiční evropské národní kultury jednotlivých národů běží na všech frontách. Globální samozvaní vyvolení vládci tohoto světa nehodlají ve svém perverzním satanistickém díle polevit ani na minutu.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *