Koronavirové lockdowny způsobily epidemii dětských sebevražd

Sdílet

Zatím co všechny bělošské vlády bojují s „pandemií“ koronaviru a to většinou formou nekonečných výjimečných stavů, uzavíráním škol, restaurací a firem. Tak o mentální zdraví dotčené populace se nikdo nezajímá. Oficiální media nepíší o dětských sebevraždách, o sebevraždách zoufalých zkrachovalých podnikatelů, ani o rozpadech manželství a rodin.

Celé to trvá již déle než rok a má to vážné dopady na mentální zdraví populace. Především u dětí je trvalé uzavření škol velmi negativní. Přišly o kontakty s kamarády a jen celé dny sedí doma a nudí se a jsou flastrované. Řada z nich má kvůli tomu dokonce vážné duševní potíže a mnoho se pokusilo o sebevraždu. Podle řady dětských psychologů se jedná o skutečnu pandemii ale dětských sebevražd. V řadě zemí se počet pokusů o sebevraždu u dětí nejméně zdvojnásobil. Často dokonce je i 4-5 vyšší než v době před nekonečným výjimečným stavem.

Nedělejme si iluze, že v ČR je situace jiná. Školy jsou s malou přestávkou uzavřené již rok, stejně jako mimoškolní zařízení a zájmové kroužky a kluby. Nyní je dětem dokonce oficiálně zakázáno stýkat se s kamarády! K tomu se jim papaláši vysmívají, že to potrvá věčně a je to pro jejich „dobro“. Moc by mě zajímalo, zda online výuku mají i děti předních českých „politiků a oligarchů“. Jsem si skoro jist, že mají normálně soukromé učitele a ostatním dětem se v pátek večer posmívají jaká jsou lůza a plebs.

Za všechny tyhle zničené mladé životy si autoři korona pandemii zasluhují shořet v pekle, pokud je nedostihne světská spravedlnost již v tomto životě.

prometheus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *