Kandidátka strany Zelených chtěla být v dětství indiánským náčelníkem. Už se musí veřejně kát z dětských ideozločinů

Sdílet

Spiztenkandidatin (povede volební listinu) za berlínské Zelené v nadcházejících spolkových volbách Bettina Jarasch se v PR rozhovoru pro německá media přiznala, že jako dítě chtěla být indiánským náčelníkem. Jenže takové ideozločiny nejsou ve straně Zelených dnes možné. Její nerozvážná slova vyvolala bouři mezi spolustraníky a aktivisty. Proto musela Bettina Jarasch hned omluvit, že se má ještě prý „mnoho učit“ z hlediska citlivosti k menšinám.

Strana Zelených je v Německu již dopředu instalována jako vítěz voleb (nikoliv zvolena, oněch 30% německých voličů strany Zelených existuje pouze ve fantazii mediálních agentur a je to stejné jako v ČR 34% pro Piráty/Stan, Zde stojí za připomenutí pokroková matematika 10+5=34!). Otázkou tedy je, čím stranu Zelených globální finanční elity pověřily. Úplnou islamizací Německa? Definitivní deindustrializací země? Vyhubením bílých Němců? To se asi brzy dozvíme.

Strana Zelených má vůbec nyní politicko korektní problémy. Například odmítla zařadit na kandidátku tureckého kandidáta Özcan Mutlu, ačkoliv si o to sám zažádal!

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *