„Členové opoziční AfD do plynových komor“, žádala německá levicová politička a kandidátka ve volbách do zemského sněmu

Sdílet

Pokroková doba je někdy zlá i pro její prosazovatele. Vyprávět by mohla politička levicové strany Die Linke Bianca Deubelová. V roce 2018 napsala na Twitter „Alle AfDler gehören in die Gaskammer“ (Všichni AfDáci do plynových komor). Později přidala další osobní jedné člence AfD, „„Ich freue mich schon, wenn ich auf ihrem Grab tanzen kann“ (těším se, až ti budu tancovat na hrobě). Nyní její tweety spatřily širší světlo světa mimo její názorové soudruhy.

Je z toho najednou „trapný skandál“. Vždyť levice přece bojuje proti té „nenávisti“! Duebelová se vymlouvá, že to byl tehdy jen občanský postoj a ona je jen „malý“ člověk. Policie pochopitelně žádný problém s nenávistí nevidí a politička zatím nehodlá odstoupit.

Co by se asi stalo, kdyby člen AfD napsal něco podobného? Už by seděl ve vězení a media by ho lynčovala ještě dalších 15 let.

Pokrokové politické názory, nenávist to ale není!

To samé platí u nás doma. Kdo kritizuje Židy a další vyvolené menšiny (LGBt, muslimy, Cikány atd.) skončí u soudu ( třeba Adam Bartoš) a odnese si rozsudek, naopak je to vždy svoboda projevu. Naše vlast nepotřebuje „nové parteje z řad policistů“, ona potřebuje změnu systému, který Čechům opět zaručí svobodu slova a projevu!

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *