Člen vedení německé nacionalistické mládeže byl ve vlastním bytě přepaden a brutálně zbit a těžce zraněn „levicovými extremisty“ vydávajícími se za policii. Měli útočníci typ od tajné služby?

Sdílet

Člen vedení nacionalistické mládežnické organizace Junge Nationalisten (JN), Paul Rzehaczek byl přepaden ve svém bytě v Drážďanech a těžce zraněn skupinou levicových násilníků. Ti se nejprve vloupali oblečeni do policejních vest s černými maskami na obličeji do domu, kde Rzehaczek bydlí, následně začali rozbíjet dveře jeho bytu palicí s voláním „policie otevřete“. Dotyčný tak učinil a na výzvu falešných policistů si lehl na zem. Pak ale začalo peklo. Útočníci začali kladivem rozbíjet bezbrannému na zemi ležícímu muži obě nohy a následně i hlavu. Poté útočníci utekli. Těžce zraněný Rzehaczek leží nyní v nemocnici s těžkým poraněním dolních končetin a hlavy. Je možné, že již nebude nikdy normálně chodit. Policie nevylučuje „politicky motivované násilí!. Alternativní media ale již spekulují, zda útočníci dostali typ od části německých tajných služeb, kde dotyčný bydlí. Německé tajné služby často využívají levicové extremisty a uprchlíky k teroru proti politickým oponentům současného liberálně „demokratického“ režimu.

To se děje v určité míře i v ČR. Například předseda Národní demokracie Adam Bartoš měl několikrát poškozené auto,

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Člen vedení německé nacionalistické mládeže byl ve vlastním bytě přepaden a brutálně zbit a těžce zraněn „levicovými extremisty“ vydávajícími se za policii. Měli útočníci typ od tajné služby?”

  1. Tady už jde do tuhého. Vždyť toho mladíka málem umučili
    Kdyby se tohle stalo nějakému zbytečnému „menšinovi“, tak toho budou plné titulky na mainstreamu,.
    Brzy se bude muset většina lidí rozhodnou, jestli bude na straně nacionalistů (nebo obecně spořádaných, normálních lidí) nebo multikulturialistů (internacionalistů, podporujících výdasy priviligovanách menšin – rasových, sexuálních etnických),
    Redakci České věci dále patří poděkování za to, že se opakovaně zastává ABB před perzekucí ze strany liberálně-demokratického režimu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *