Antifa bije politiky a sympatizanty opoziční AfD již za bílého dne. Prý si za to mohou sami…

Sdílet

Jak vypadá volební kampaň v liberálně demokratickém Německu, se mohla na vlastní kůži přesvědčit trojice kandidátů a sympatizantů opoziční AfD. V sobotu postavili stánek v západoněmeckém Schorndorfu, asi v 945 ráno je napadla koordinovaným útokem napadla skupina 15-20 útočníků s prapory a banery. Srazila všechny členy AfD k zemi, kde do nich kopala a bila je. Současně zdemolovala volební stánek a rozházela volební letáky.

Jeden z napadených leží v nemocnici a 79-letý pomocník utrpěl pohmožděniny poté, co ho útočníci srazili na zem. Podle popisu napadených se jednalo o členy levicové bojůvky Antifa a velmi profesionálně provedený útok.

Členové AfD sice původně požadovali ochranu policie, ale tu „náhodou“ nedostali. Začíná být veřejným tajemstvím, že útoky bojůvek Antifa proti opozičním politikům jsou koordinovány a kryty částí německých bezpečnostních složek. Podoba s nacistickou, nebo komunistickou totalitou čistě náhodná! Media a politický mainstream dokonce viní členy AfD, že prý provokují veřejnost radikálními názory a za násilné útoky si tak vlastně mohou sami.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *