„Úspěchy“ izraelského covid očkování. Počet mrtvých prudce vzrostl. Arabové očkování raději odmítají

Sdílet

V době nadšení z izraelské „očkovacího úspěchu“ proti koronaviru řeší izraelské úřady nepříjemnou mrzutost. Někdo vynesl oficiální čísla vedlejších reakcí a úmrtí v důsledku vakcín od firem Pfizer a Moderna a je to studená sprcha. Obzvlášť když se toho chopil francouzský večerník FranceSoir, který to převzal od izraelského serveru nakim.

Podle uvedených čísel vzrost od začátku očkování počet úmrtí na koronavirus pro osoby nad 60 let 40krát a pro osoby mladší 60 let dokonce 260 krát! Přitom do těchto statistik nejsou zaneseny osoby, které po očkování zemřely na srdeční selhání, nebo v důsledku vakcínou vyvolaného zánětu. Zatím to vypadá, že vakcíny jsou větším zabiják něž virus sám!

Statistiky z očkovacích oblastí v Izraeli, které neměly uniknout na veřejnost

V lednu 2021 zemřelo na následky očkování v celé zemi 456 osob, v lednu 202 to ale bylo pouze 14 osob!

Podobná čísla ale vidíme i v USA. V lednu 2021 bylo hlášeno v celé zemi 2947 případů úmrtí kvůli očkování z toho 1980 bylo mezi post-COVID-19 Pfizer a 954 post Moderna případů! Bez očkování tedy bylo pouze 13 případů!

Izraelské úřady si nyní lámou hlavu, jak je to možné a my běžní Izraelci se ptáme, zda sloužíme jako nějaká pokusná laboratorní zvířata farmaceutickým firmám?! Připomenu, že celá země byla dlouhé týdny v tvrdém lockdownu!

Není divu, že 1 milion v Izraeli žijících Arabů očkování raději odmítá.

Vláda ale tvrdí, že očkování byl obrovský úspěch. Možná by to měli jít osobně sdělit rodinám těm obětí, co po očkování už nežijí!

Jestli vám u vás doma dávají politici a media Izrael a jeho očkovací manévry za příklad hodný následování, tak se před nimi mějte na velké pozoru!

Avram H, z Izraele pro server ceskavec.com


Sdílet

2 Replies to “„Úspěchy“ izraelského covid očkování. Počet mrtvých prudce vzrostl. Arabové očkování raději odmítají

    1. Pane Pravdo (a Lásko),
      koho ve svém příspěvku kritizujete? Redakci České věci, režimu přisluhující mainstream, nebo pana Avrama z Izraele?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *