Prymula for prezident! Jak může člověk s podobnou minulostí a morálním profilem být miláčkem medií a establishmentu? Proč to nevadí opozici?

Sdílet

V zákulisí se začínají objevovat informace, že prof. R. Prymula bude de facto znovu nainstalován jako „ministr zdravotnictví“. Mudr. Blatný má být odvolán pro neschopnost. Přitom Prymula má velmi podivnou minulost a jeho morální profil je velmi zaneřáděn.

Do povědomí široké veřejnosti se R. Prymula dostal jako ředitel FN HK a předseda České vakcinologické společnosti. V té době vyšlo najevo, že založil se svojí (tehdy 24. letou) dcerou Karolinou firmu Biovomed, s.r.o., která inkasovala na „studiích“ od farmaceutických forem skoro 100 mil korun (psali jsme zde) během 5 let! Tyhle studie jsou obvykle forma úplatku za prokázané služby farmacutickým firmám, například schválení jejich vakcín apod.

Následně byl Prymula odvolán, aby se najednou opět vynořil jako náměstek minstra zdravotnictví a to právě v době „koronavirové pandemie“. Prymula od začátku požadoval nekonečné lockdowny a karantény a jako jediné výhledové řešení masivní vakcinaci podivnými vakcínami. Díky tomu se stal miláčkem medií a ministrem zdravotnictví. Ministrovat ale vydržel jen pár týdnů, když se ukázalo, že nařizovaná opatření (jako většina papalášů současného režimu) sám nedodržuje. Byl proto odsunut na úřad vlády jako „poradce“ premiéra Babiše. Přesto mu prezident Zeman udělil nejvyšší státní vyznamenání – Řád bílého lva.

Z medií ale neslezl. I nadále je „hlavní autoritou“, která volá po úplném uzavření země, masivní ( nejlépe povinné vakcinaci) a zákazech pohybu pro veřejnost. Jak je možné, že se někdo nepodivuje, proč člověk s podobným morálním profilem nikomu nevadí?! Proč toho nevyužije opozice k útokům na vládu? Nebo snad máme v parlamentu pouze opozici „řízenou“?! Skoro to tak vypadá.

Už jen chybí, aby někdo navrhnul pana Prymulu na úřad prezidenta. Prymula for prezident! Bylo by to stylové vyvrcholení současného korona bizáru.

vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *