Kdo skutečně vládne na Ukrajině? Ukrajinci to nejsou!

Sdílet

Na Ukrajině právě probíhá zajímavý politický spor. Židovský poslanec a vůdce největší „opoziční“ strany Vadim Rabinovich zahájil proces odvolání prezidenta Zielenskeho, který je rovněž židovského původu. Důvodem pro prezidentovo odvolání je podle Rabinoviche uzavření 3 protivládních televizních kanálů.

Židé mají nyní na Ukrajině pod přímou kontrolou 2 hlavní politické strany, zprivatizovali většinu státního majetku a nyní řídí finální privatizaci půdy, včetně komunikací a dokonce i mateřských školek. Výsledkem je, že etnickým Ukrajincům na Ukrajině již nic nepatří a o ničem nerozhodují. Ukrajincům je také systematicky snižováno vzdělání a zdravotní péče – s oficiálním nářkem „nejsou peníze“. Výsledkem je exodus obyvatelstva, kdy každý rok opustí zemi 1 milion Ukrajinců. Většina emigruje do Ruska, zbytek především do Polska, ČR, Itálie atd. Ukrajinské území je původním teritoriem Chazarské říše, jejíž příslušníci kdysi konvertovali k judaismu a tvoří tzv. aškenázské Židy. Pro ně je to vlastně takový velký návrat domů. Pro většinu Ukrajinců tam pak už nebude místo.

Jestli to někomu připomíná jisté „protokoly“, tak je to podoba čistě náhodná. Češi a Slováci by si měli dát velký pozor, aby nedopadli jako Ukrajinci.

Ivan Kyjevski

text prošel pouze nezbytnou jazykovou úpravou (autor není rodilý Čech) a nemusí vyjadřovat názory redakce.


Sdílet

2 Replies to “Kdo skutečně vládne na Ukrajině? Ukrajinci to nejsou!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *