Funkcionář švédské LGBT federace znásilňoval mladistvé uprchlíky

Sdílet

Další nepříjemný skandál řeší švédská federace LGBT, která je placena z veřejných prostředků. Místní funkcionář znásilňoval mladistvé uprchlíky v rámci vládnou financovaného programu na pomoc LGBT uprchlíkůmNewcomers’ Mental Health” (Mentální zdraví pro nováčky). Nyní vilného aktivistu čeká soud za znásilnění mladistvích.

Znásilnění uprchlíci se báli znásilnění hlásit policii, protože se obávali, že jim dotyčný chlípník může zhatit šance na získání azylu. Paradoxem je, že většina mladistvých uprchlíků o svém věku lže a většinou se jedná o již dospělé muže. Ti se vydávají za mladistvé, protože mají větší šanci na získání azylu a dalších sociálních výhod. Radí jim to většinou proimigrantské neziskovky.

KPI

P.S. redakce vyzývá Jana Cempera, aby vyrazil na místo a vše řádně vyšetřil včetně postižených intimních partií znásilněných uprchlíků a vše vyvrátil jako neonacistické fakenews. Redakce jen doufám, že se Cemper (sám gay aktivista) ovládne a tamější prokurátor nebude muset následně rozšířit obvinění o další osobu!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *