Koronavirová vakcína očkovaná Čechům byla vyvinuta za pouhý 1 den! Konkurenci to trvalo 2 dny! Kvalita „zaručena“! Pro bílé lidi to stačí….?!

Sdílet

Zakladatel firmy BioNtech Dr. Ugur Sahin (v Německu žijící Turek) podle svých slov vyvinul design aktuálně očkované vakcíny proti koronaviru v ČR za pouhý den! Vakcína vyráběná firmami BioNtech a Pfizer tak byla uvedena na trh v rekordně krátké době 8 měsíců. Konkurenci od firmy Moderna vývoj nové vakcíny zabral dvojnásobek času – 2 dny a i ona se již může aplikovat v USA na schválení v EU zatím čeká.

Vakcíny byly v USA a EU schváleny bez jakýchkoli relevantních klinických studií (do těch nelze započítat pokusy na dobrovolnících a jakési hypotetické údaje o procentuální účinnosti vakcíny) o skutečné ochraně proti koronavirové infekci a možných vedlejších následcích. Skutečné výsledky budou známy až na konci roku 2023! Tedy za 3 roky! Do té doby má být vakcína aplikována stovkám milionů bělochů po celé Evropě. Vše potvrzuje skutečnost, že se jedná o podivnou rychlokvašku. Jenže podle globálních finančních elit je pro bílého gojima akorát dost dobrá. Bohužel není známo, jaké cíle její aplikací globální finanční elity sledují. Zdraví původní evropské (české) populace to ale určitě nebude.

vědátor


Sdílet

One Reply to “Koronavirová vakcína očkovaná Čechům byla vyvinuta za pouhý 1 den! Konkurenci to trvalo 2 dny! Kvalita „zaručena“! Pro bílé lidi to stačí….?!”

  1. Ze se ten trouba turecky do téhle sviňárna nechal zatáhnout. Až bude průser, tak to hodí nosati na nej a dáv ho rozsape 🙁 a oni s emu budou ještě posmívat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *