V Německu budou převychovávat většinovou společnost a zvažují nové ministerstvo pro boj proti rasismu

Sdílet

Německá vláda plánuje vyčlenit na boj proti pravici a rasismu v příštích 4 letech další 1 mld. EUR. Zaangažovaní poradci vlády (často „neziskovky) předkládají nejrůznější návrhy, jak onen balík peněz co nejefektivněji využít (a přesunout do jejich kapes). Jednu z hlavních rolí hraje Das Deutsche Zentrum für Integrations- und Migrationsforschung (DeZIM) (Německý institut pro výzkum integrace a migrace), který má dostat lví podíl z této částky.

Proto není divu, že jeho ředitelka  Naika Foroutan přišla s několika podnětnými návrhy. Podle ní je prý potřeba nejprve antirasisticky převychovat bílé Němce. Za všechno totiž mohou prý oni. Imigrantská kriminalita a znásilňování bělošek uprchlíky? Jasná vina bílo Němce, který by se na cizí ženu neodvážil ani sáhnout! Vypadá to, že tento návrh má slušnou šanci na získání financí.

Dále je prý potřeba, aby vzniklo nové anti rasistické ministerstvo, které bude bílého Němce převychovávat a případně trestat, pokud by dělal potíže.

Německý gojim zkrátka nesmí poznat oddychu od ideové masáže. Když už po 75 letech netáhne židovský holocaust a koloniální minulost, tak se na něj musel vymyslet rasismus, aby se nebránil konečné likvidaci své země. Bojím se, že pro ČR je plánován stejný scénář.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *