EU oficiálně schválila pojídání brouků. Ne, to není žert!

Sdílet

 Evropská agentura pro bezpečnost potravin (European Food Safety Agency- EFSA) vydala oficiální prohlášení, ve kterém schvaluje larvy potemníka moučného (Tenebrio molitor) jako vhodné pro lidskou stravu!

Pojídání broků a hmyzu je jedním z pilířů alarmistické kampaně za „záchranu planety“, který nyní dostává oficiálně zelenou. Hmyz je alarmisty a „vědci“ líčen je výborný zdroj bílkovin. Jen by mě zajímalo, zda brouky také začne pojídat pan Rothschild, Baruch, Goldsmith…. Jsou brouci vůbec kosher?

Před časem se dokonce testovalo, jak budou lidé reagovat na pojídání mrtvol (psali jsme zde). Proto se nyní tohle téma nepochybně znovu objeví. Gojim má být zcela dehumanizován a ponížen na úroveň zvířat – mluvících otroků již na tomto světě. Nechají si to gojimové líbit a půjdou jako ovce na porážku, nebo se budou bránit?

vědátor


Sdílet

2 Replies to “EU oficiálně schválila pojídání brouků. Ne, to není žert!

  1. Pokud jde o klimaalarmismus a hysterii spojenou s CO2, zastoupený šílenou Grétou, tak neslyšeli jsme podobné žvásty ještě o jiném PLYNU? :-)))))

  2. Předpokládám, že od dne schválení tohoto nařízení, bude v europoslanecké jídelně a v jídelnách eurokomisařů podávána výhradně strava z brouků, červů a mechů.
    Jinak je to k ničemu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *