Atributy nezávislého státu jsou: kvalitní vzdělání, vysoko-technologický výzkum a národní armáda, která to dokáže ubránit!

Sdílet

Co dělá stát suverénní a nezávislý? To nejsou oficiální formální instituce, ale společensko ekonomické atributy.

  1. Kvalitní vzdělání, které vede k rozvoji tvůrčího myšlení a poskytuje dobrou bázi pro život. To jsou především obory jako matematiky, fyzika, přírodověda, chemie atd… není náhodou, že se proti kvalitnímu vzdělání ze strany „nových pánů“ vede systematický útok již od roku 1989. Začalo to cíleným útokem proti učitelům. Jen si vzpomeňte, kdo tady začal šířit „rádobyvtipné“ bonmoty „… kdo neumí učí…“ apod.? Kdo dnes bojuje za snižování úrovně vzdělání, proti maturitám z matematiky? Stále stejná skupiny z řad nejstarší mafie světa, podporovaná jejich zahraničními kumpány!
  2. Vysoce technologický výzkum. Jak jinak můžete udržet vysokou technologickou úroveň společnosti a armády? Pokud nevlastní stát vysoké technologie, tak je velmi zranitelný a snadno ho lze zničit. Vzpomeňte si na osud amerických indiánů, nebo původních obyvatel Austrálie… Dnes propagovaná představa, že si „vysoké technologie“ koupíme, je velmi nebezpečná a záměrně šířená manipulace. Když si koupíte radary z Izraele, kde máte garanci, že v době konfliktu nám je „někdo“ na dálku nevypne? Stejně jako vrtulníky z USA?
  3. Národní armádu, která tohle všechno dokáže ubránit. Národní armáda slouží především k odstrašení potenciálního agresora a případně jako opora národních sil při pokusech o rozvrat z vnitra. Proto musí být dostatečně velká, moderní a národně orientovaná.

Co z toho dnešní Česká Republika má?

vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *