Alpy byly před 6000 bez ledu a tání ledovců je normální jev nijak nesouvisející s CO2 – potvrzeno výzkumem

Sdílet

Známý německý geolog a odborník na problematiku ledovců Dr. Sebastian Lüning vydal nedávno svůj poslední Klimaschau report, No. 6. (video zde) V něm dokazuje, že tání a ústup ledovců v Alpách je normální přírodní jev, který se jíž odehrál v minulosti. Jeho týmu se podařilo na vzorcích hornin dokázat, že před 6000 lety nebyl v Alpách žádný led (ledovce) a CO2 přitom bylo nižší než dnes. V té době totiž bylo v Alpách výrazně tepleji než dnes v průměru asi o 2 stupně Celsia.

Proto odmítá současnou paniku o globálním oteplování a vlivu C02 na tání ledovců. Ona ta klima panika velmi připomíná současnou korona hysterii. Ale to bude tím, že za oběma stojí stejní lidé, kteří jsou posedlí svojí perverzní „vyvoleností“ a touhou po zotročení a zbídačení ostatních lidí.

Milan V Německu


Sdílet

3 Replies to “Alpy byly před 6000 bez ledu a tání ledovců je normální jev nijak nesouvisející s CO2 – potvrzeno výzkumem

  1. Z článku: (…)C02 na tání ledovců. Ona ta klima panika velmi připomíná současnou korona hysterii. (…)
    Komentář Jerryho Uchamury: Marně mi napadá, neyslyšeli jsme podobné žvásty ještě o jiném plynu: :-))))

    1. A jaký plyn mate na mysli?! Nejste Vy náhodou ten, no ten anti… antisemita?! Ze já Vás někam nahlásiM, ze vedete provokativni řeči druhého goje!

      1. Třeba nějaký čuchací plyn … tentokrát ne skleníkový??? :-))))
        Neděláte nějaký vědátorský výzkum s profesorkou Tydlidátovou nebo redakcí Manipulátorů, že vidíme antisemitismus i v tom, že Jerrio Uchamura sedí během psaní tohoto příspěvku na ŽIDli? :-))))))
        A co myslíte tím výrazem „druhého goje“ – jako že etničtí Češi jsou ve vlastní zemi (po priviligovaných menšinách) osobami druhé kategorie, což je pravda?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *