V německé loděnici se přestavuje zatím největší loď na převoz uprchlíků do Evropy. Najednou převeze až 1 000 uprchlíků

Sdílet

V loděnici v německých Brémách se připravuje na převážení uprchlíků do Evropy zatím největší plavidlo. Jedná se o loď italské neziskovky Mediterranea Saving Humans. Loď se bude jmenovat Die Mare Jonio 2. Neziskovka totiž již jednu menší loď na převoz uprchlíků provozuje. Loď bude supermoderně vybavená včetně dronů, nejmodernějších přístrojů na noční navigaci a mnoha dalších technických vymožeností. Celková kapacita bude 1 000 uprchlíků na jednu plavbu. Kdopak to asi platí? Chtělo by se zeptat.

Je to další loď, která se v nejbližší době chystá vyplout na moře a vozit do Evropy tisíce černých uprchlíků z Afriky (o plavidle evangelické církve jsme psali zde). Aktuálně se plaví ve Středomoří 10 lodí, které bez přestávky přivážejí každý den tisíce nových černých uprchlíků.

Vše se děje zcela náhodou v době, kdy je bílý gój po celé Evropě zavřen v karanténě a strašen podivnými statistikami a medii. Jako jediná záchrana je mu slibována zdarma podivná vakcína. Až potom vystrašený bílý muž vyleze z domova, tak zjistí, že žije v Africe a né již Německu, nebo Čechách.

Je na každém, zda si tohle uvědomí a bude hájit zájmy své, své rodiny, národa a státu.

Milan V Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *