„Udávejte lidi, kteří odmítají nosit roučky, policii“, žádá děti sociálně demokratický starosta z německého města Dormagenu. To už tady také bylo…

Sdílet

Starosta německé města Dormagen Erik Lierenfeld natočil neuvěřitelné video. Ve videu nabádá děti/studenty, aby věřili oficiální propagandě o nošení masek a naopak hlásili policii ty osoby, které jim bodu říkat, ať masky nenosí….. a také mají zůstat semknutí“. Hádám, že si starosta přeje, aby děti udávali rodiče a prarodiče, s těmi se přece stýkají nejčastěji. Pak jim bude možné děti odebrat a přidělit je na hraní nějakému veselému gay páru.

Je to názorný příklad, jak dnešní sociální demokrat plně integrovaný do globalistické proti bělošské agendy chápe svobodu slova a práva na jiný názor. ČSSD v tom není jiná. Tam dokonce „červený svetr“ vymýšlí zákony za ideozločiny myšlení zvané předsudečná nenávist.

Tohle nabádání dětí k udávání lidí za „ideo zločiny“ není v moderní době nic nového. Po revoluci v roce 1918 v bývalém SSSR židovští komunističtí revolucionáři rovněž vyzývali děti k udávaní nepřátel a vydrželo jim to léta, Pamětníci asi znají propagandistický příběh Pavlíka Morozova, který měl udat své rodiče za zatajování potravin. Na ně plynně navázali němečtí nacisté, kteří děti vyzývali k udávání Židů. Po roce 1948 se pak opět opakoval sovětský scénář z roku 1918 po celé východní a střední Evropě, kterou ovládli komunisté.

Kdy natočí podobné video Jakub Janda z Evropských hodnot, nebo známý bonzák J. Cemper? Grant by se jistě nějaký našel.

Milan V Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *