Turecká muslimka poničila svíčky na místě nedávného teroristického útoku ve Vídni. Podle oficiálních medií byla „psychicky narušená“

Sdílet

Turecká muslimka poničila pietní svíčky a květiny na místě nedávného teroristického útoku ve Vídni, kde zahynulo několik místních Rakušanů (video zde). Muslimka rozkopala svíčky a květiny a poházela je po ulici. Vše cíleně a v klidu, bez obtěžování policií.

Později byla zadržena na letišti díky místní ochrance. Policie jí ale zatím nezadržela a ani neobvinila. Podle oficiálních medií se jedná o tureckou občanku, která (jak jinak) trpí psychickými problémy. Nebo jsou snad pietní svíčky na místě teroristického útoku pro muslimy haram (nečisté)?

Hans von Graz


Sdílet

One Reply to “Turecká muslimka poničila svíčky na místě nedávného teroristického útoku ve Vídni. Podle oficiálních medií byla „psychicky narušená“”

  1. Rakouská policie, resp. její část je zjevně zideologizovaná instituce v intencích eurohujerské politické korektnosti. Ústupky zlu jsou kontraproduktivní a posilují ono zlo. Pasivita policie mi připomíná pasivitu většiny, která kdysi svojí nečinností dopomohla vystoupat do nejvyšší mocenské pozice Hitlerovi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *