Šéf kanadského zdravotního úřadu, „kdo se nenechá očkovat, nebude mít svobodu pohybu“. Západní liberální svoboda v praxi

Sdílet

Šéf kanadského zdravotního úřadu v Ontariu Dr. David Williams prohlásil, že ti, co se nedají očkovat proti koronaviru, nebudou mít v budoucnu svobodu pohybu.

Prý je nemohou donutit k očkování, ale mohou jim zakázat volný pohyb. Navíc všude budou muset nosit roušky.

Tak si vážení představují na západě tu liberální svobodu. To je ten západ, kam chtěji naši havlisté tak urputně patřit?

Dave z Toronta


Sdílet

3 Replies to “Šéf kanadského zdravotního úřadu, „kdo se nenechá očkovat, nebude mít svobodu pohybu“. Západní liberální svoboda v praxi

  1. Takže tomu soudruhu budeme říkat Joseph Mengele. Takhle nutit vlastní lidi do vakcíny, u které nejsou plně zmapovány dlouhodobé vedlejší účinky.

  2. Dr.David Williams není šéfem kanadského zdravotího úřadu. Je „jenom“ Ontario Chief Medical Officer, tedy provinční politik. Canada’s Chief Public Health Officer je Dr.Theresa Tam – Číňanka narozená v Hong Kong, na výplatní listině WHO.
    I když může být tato info pro lidi v ČR irelevantní, novínáři by ze sebe neměli dělat blbce a prověřovat si info než něco napíší.
    To co se nahoře píše o omezování svobod Kanaďanů co nebudou očkováni je pravda. Média už nás tím směrem masírují. Nemyslím si ale že to v EU bude jiné.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *