Německá vláda a odborníci straší přetížením nemocnic kvůli pandemii koronaviru. Poslanec lékař do jedné nemocnice zavolal a ta neměla na JIPce ani jednoho covid pacienta….

Sdílet

Německý poslanec zemského sněmu v Bádensku-Würtenbersku Dr. Heinrich Fiechtner (původní profesí lékař hematolog a onkolog) se rozhodl prověřit, jaká je skutečná situace ohledně údajně hroutícího se zdravotnictví pod náporem koronavirové pandemie. Zvedl telefon a zavolal do místní nemocnice na JIPku, tak mu vedoucí lékař sdělit, že aktuálně žádné pacienty s koronavirem nemají a to mají celkem 19 lůžek na JIPce! Opoziční poslanec a lékař se proto podivuje, kde bere vlády a na ní napojení odborníci podklady ke strašení obyvatelstva a vyhlašování nekonečných lockdownů. Ty vedou zemi na pokraj ekonomické katastrofy. Dr. Fiechtner považuje současnou situaci za plandemii s cílem vytvořit z Německa korona totalitu a tomu je prý potřeba se postavit (velmi poučné video je zde v němčině s anglickými titulky). Tak nějak se chová skutečná opozice, ne jako ty české strany pokroku v mezích zákona SPD a Trikolora.

Je to stejný obrázek ze všech zemí bílého člověka. Úřady, vládní odborníci a media straší veřejnost a zavádějí stále nesmyslnější opatření, aby se vždy ukázalo, že realita je nakonec jiná.

Podle všeho je cílem vyděsit obyvatelstvo, aby si bez odporu nechalo píchnut nevyzkoušenou genetickou vakcínu od firem BonTech/Pfizer, Moderna apod. Proti očkování se totiž zvedla velká vlna odporu a nedůvěry.

Milan v Německu


Sdílet

2 Replies to “Německá vláda a odborníci straší přetížením nemocnic kvůli pandemii koronaviru. Poslanec lékař do jedné nemocnice zavolal a ta neměla na JIPce ani jednoho covid pacienta….

  1. Napadlo mě, že existuje takový anglický termín pro takové zřízení, jaké tu po Evropě vládne, říká se tomu nanny state (v překladu stát jako chůva).
    Mohl jsem to napsat do jednoho příspěvku, proč ale nenapsat dvě myšlenky odděleně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *