Uprchlík z Iránu si vymyslel přepadení neonacistou. Už se to provalilo, ale Antifa přesto demonstruje proti „nenávisti a rasismu“

Sdílet

Minulý týden našel na ulici náhodný kolemjdoucí úpějícího uprchlíka (údajně 19) z Iránu. Toho prý přepadl německý neonacista a vyřezal mu na kůží svastiku. Policie okamžitě zahájila velké vyšetřování a hon na pachatele. jenže po pár dnech se uprchlík přiznal, že si vše sám vymyslel a záměrně se sám poranil (asi čekal odškodnění). Mezitím se ale již rozjela obvyklá multikulturní estráda. Politici odsuzovali „rasismus a nenávist Němců“, media naříkala, jak se prý uprchlík stal obětí nenávisti a neziskovky a Antifa připravily okamžitě protirasistickou demonstraci.

Jenže mezitím se uprchlík přiznal a tak byla obvyklá ostuda. To ale nemohlo zabránit levičákům z Antify a podobných organizací, aby přesto za „chudáka“ uprchlíka demonstrovaly. Zřejmě preventivně. To je nyní v módě, i na koronavirus lidi testují ačkoliv jim nic není a „léčí je karanténou“. Problém je pro ně (a jejich pány) přece existence bílého člověka per se.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *