Rakouský předseda vlády po muslimských útocích ve Vídni, „očekávám konec špatně pochopené tolerance v celé Evropě“

Sdílet

Rakouský kancléř S. Kurz prohlásil v rozhovoru pro německé noviny Die Welt, že očekává konec špatně pochopené tolerance v celé Evropě.

Podle něj problém politického islámu a s ním spojeného terorismu vyžaduje rázné a celoevropské řešení. Rakousko je připraveno podniknout jasné kroky v této oblasti. Jistě je to dobře míněná a žádoucí iniciativa.

Obávám se, že je to hlas volajícího na poušti. Podpoří ho snad „naše“ německá kancléřka Merkelová, britský předseda vlády Johnson, holandský premiér Rutte, nebo francouzský prezident Macron? Nepodpoří, ti všichni oddaně slouží zájmům svých globálních pánů a pracují na přeměně Evropy na islamizovanou Afriku. Oficiálně se zase semknou a budou vyzývat k jednotě a toleranci. Bohužel lepší to není u nás doma. Je snad nějaká parlamentní strana oficiálně proti imigraci (částečně snad SPD a možná Trikolora)? Přibývá v ČR černých uprchlíků i v době koronavirové plandemie? No ovšem, zprávy o tom dostávám od kamarádů a přátel z celé země snad každý den. Je jen otázkou času, kdy islamisté udeří i v ČR. nezdá se , že by jim v tom někdo ž českých politických „elit“ chtěl opravdu zabránit.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *