Policie rozehnala německou demonstraci za ústavní práva. Politici si stěžují na soudy, prý jim kazí represivní opatření. Corona totalita nastupuje

Sdílet

Policie v německém městě Lipsku rozehnala demonstraci Querdenken-Demo (jiné myšlení) proti omezování svobody slova, shromažďování, které jsou v Německu garantované ústavou (Grundgesetz). Na demonstraci se o víkendu zúčastnilo několik desítek tisíc lidí. Německo bylo opět uvrženo do celonárodní uzávěry kvůli plandemii koronaviru a lidé se bouří.

Úřady se jako obvykle pokusily demonstraci zakázat, ale soud jí opět na poslední chvíli povolil. Proto byla nasazena policie a demonstraci rozehnala. Při demonstraci došlo k napadení policistů a novinářů, což byla jedna ze záminek k zásahu. V německých alternativních mediích se spekuluje o tom, že to byla řízená provokace ze strany policie, která měla diskreditovat celé hnutí dát důvod k zásahu. To známe i z ČR a Slovenska. V ČR se to ale s ostudou provalilo a ministr „červený svetr“ raději onemocněl koronavirem, aby zmizel dočasně z očí.

Politické „elity“ okamžitě vyrazily do útoku. Prý není možné, aby lidé měli občanské a lidské svobody, když úřady „bojují s plandemií“. Také prý není možní, aby jim ještě nezávislé soudy měnily jejich represivní režim.

Podobné obrázky vidím po celé Evropě. Na Slovensku se premiér Maťovič slovenským gojům vysmívá, že nechali očipovat 3 mil. lidí. V Německu se politici rozčilují nad drzostí bílých Němců, kterým se nelíbí ničení jejich životů. V mnoha zemích již byla na dodržování karantény a lockdownu nasazena police a armáda. Mezitím do Evropy dál proudí masy muslimských a černých imigrantů, kteří mají nahradit původní bílé obyvatelstvo.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *