Nová novozélandská vláda je „je neuvěřitelně různorodá“ chlubí se premiérka. Ministryně zahraničí má tetování na obličeji, zástupce premiéra je otevřený gay

Sdílet

Jacinda Ardern se stala znovu premiérkou Nového Zélandu. Po sestavení vlády se pochlubila, že nová vláda je „incredibly diverse“ (neuvěřitelně různorodá). Ministryní zahraničí se stala Nanaia Mahuta,která má Maorské tetování na tváři. Zástupcem premiérky je pak Grant Robertson, který se otevřeně prezentuje jako homosexuál.

Je velká škoda, že se ve vládě neobjevil nikdo, kdo by reprezentoval zájmy nás obyčejných Kiwis. Tedy Novozélanďanů bílé barvy pleti, kteří jsou heterosexuálové a netouží po žádné multikulti, ani LGBT++ společnosti. takových je nás většina. Nepište mi, že jsme si je zvolili. To bych musel připomenout slova J.V. Stalina, „není důležité, kdo jak volí. Ale kdo počítá hlasy“. Stalin to řekl u příležitosti „demokratických voleb“ po 2. světové válce ve Francii a Itálii, kde to vypadalo na vítězství komunistických stran. nemám pocit, že by se něco změnilo. Vy snad věříte, že ve vašem městě, zemi většina podporuje LGBT agendu, multikulturalismu a další neomarxistické hlouposti?

Nová ministryně zahraničí Nového Zélandu

Rostislav Kiwi


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *