Evropská komise nařídí členským státům pro LGBTIQ politiku. Kritika homosexuálů má být trestný čin, stejně jako vtipy o nich

Sdílet

Lidé po celé Evropě jsou zavřeni v karanténě kvůli podivné plandemii a zatím se v Bruselu potajmu mění řada důležitých zákonů, které budou pro všechny členské státy závazné.

Evropská komise (EK) má v posledních letech 2 hlavní priority: podporu masové imigrace a LGBT++P agendy. EK Nedávno zveřejnila „strategický dokument k ochraně LGBIQ společností a osob. Podle komisařky Heleny Dalli, musí všechny členské stát přijmout legislativu, která zabrání „diskriminaci LGBTIQ osob“. Podle dokumentu má EU mít EU za úkol: bojovat s diskriminací, stíhat „nenávist a nenávistnou řeč“, chránit „duhové“ rodiny a vést boj za LGBTIQ práva po celém světě.

Mezi trestné činy bude zařazena „homofobie“, nenávist k LGBTiQ osobám a další verbální a neverbální skutky, které by mohly vadit LGBTIQ osobám a spolkům. Zkrátka taková duhová LGBT++P totalita! Proti se zatím jednoznačně postavilo jediné Maďarsko. U „české vlády“ čekám plnou podporu pro tuto bezprecedentní zvrácenost. Volit proti podobným stranám znamená volit antisystémové strany, které si přeji Czexit!

Normálně pracující Bruselan


Sdílet

One Reply to “Evropská komise nařídí členským státům pro LGBTIQ politiku. Kritika homosexuálů má být trestný čin, stejně jako vtipy o nich”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *