Australská vláda objedná pro 25 milionů obyvatel 80 milionů Covid-19 vakcín. Očkování začne začátkem příštího roku. Australané jako pokusní králíci?

Sdílet

Australský předseda vlády Scott Morrison (Liberální strana) prohlásil, že 30 mil vakcín od firmy Asta/Zeneca se již začne příští týden vyrábět a očkování populace má proběhnout začátkem roku 2021. Zatím není jasné, zda očkování bude povinné pro všechny obyvatele. Spíš se přistoupí ke „slovenskému modelu“. Očkování bude sice dobrovolné, ale kdo se nenechá naočkovat, tak nebude smět nakupovat/jezdit MHD/létat letadlem, chodit do školy atd. Stane se z něj občan 2. kategorie a bude vyloučen ze společnosti a v tichosti evaporován.

Vakcína nebyla nijak odborně testována a řada vědců vyjádřila o jejím účinnosti a skutečné funkci vážné obavy. Stanou se z nás pokusní králíci sociálních experimentů globálních elit?!

Australská vláda pro jistotu plánuje objednat ještě dalších 40 milionů kusů vakcín od firmy Novavax a 10 milionů od firmy Pfizer/Biotech. V Austrálii nás sice žije pouze necelých 25 milionů a to vychází 3 vakcíny na hlavu a ještě 5 milionů dávek zbyde. Skoro to vypadá, že si vláda chce být jistá, že alespoň jedna z vakcín „zabere“ a přinese kýžený efekt. Jaký to má být efekt, je ale hádankou. Dobro obyvatel Austrálie to určitě nebude.

Klokan


Sdílet

One Reply to “Australská vláda objedná pro 25 milionů obyvatel 80 milionů Covid-19 vakcín. Očkování začne začátkem příštího roku. Australané jako pokusní králíci?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *