Polští vlastenci zakládají Národní gardu na ochranu křesťanských památek. „Zničíme LGBT revoluci“!

Sdílet

Polští vlastenci a konzervativní skupiny zakládají Národní gardu (Straz Narodowa). Cílem je bránit katolické kostely a památky. „Levicoví aktivisté volají, že je to válka. Ano a my se k ní nyní připojíme“, prohlásil  Robert Bąkiewicz, šéf Nezávislé pochodové asociace, který stojí u zrodu Národní gardy. Podle jeho slov Poláci tuhle anticivilizační revoluci LGBT sil zničí a rozdrtí je na prach.

Jedná se o reakci polských vlastenců na sérii opakovaných útoků LGBT aktivistů na polské katolíky, kostely a křesťanské symboly z posledních týdnů. LGBT síly jsou financovány a řízeny z ciziny (stejně jako v ČR) jejich cílem je vyvolat násilný konflikt, který by dal cizině (zastupované EU jako proxi organizací) záminky k další šikaně a perzekuci nezávislého Polska.

Grezgorz


Sdílet

One Reply to “Polští vlastenci zakládají Národní gardu na ochranu křesťanských památek. „Zničíme LGBT revoluci“!”

  1. :))))) no ,majú to trošku popletené.To ich kresťanstvo je tvrdo spojené práve s LGBT-atd.Nech si otvoria bibliu a porovnajú učenie z biblii s učením čo im káže ten ich farár.
    Príklad–ony učia o masochistickej vražde a vzápätí zombie
    Biblia ukrižovanie je svadba
    ony Ježíš kristus sa narodil 24,12,
    Biblia 24,12,je učenie o antikristovi a jeho oslave.Biblia učí že sa to stalo1,4,a narodenie je podľa biblii o niečom inom
    atd.atd.
    Takže zhrnuté a podčiarknuté-ten kto káže podvody a klamstvá je za LGBT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *