Německý parlament se rozhodl zvýšit daň z CO2 2,5 krát. Deindustrializace Německa jede podle plánu

Sdílet

Německý parlament (Bundestag) schválil hlasy CDU/CSU (křesťanští demokraté), SPD (sociální demokraté) a zelených daň 25 EUR za tunu CO2 od roku 2021. Daň bude v dalších letech dále stoupat. Spolková vláda přitom navrhovala „pouze“ 10 EUR za tunu. Dojde tak k výraznému zdražení benzínu, nafty a topného oleje. Cílem opatření je, aby došlo k odklonu od používání těchto surovin. Čím ale budou nahrazeny při topení, výrobě, dopravě atd. bohužel němečtí politici neříkají?! To bude mít vážný dopad jak na německý průmysl, tak na běžné životy bílých Němců (uprchlíkům platí topení stát), To ale německé elity nezajímá. Ony pouze plní globalistický plán na likvidaci Německa jako státu a Němců jako národa. Vůbec nejde o náhodu.

Vzpomínáte si, jak před „uprchlickou vlnou “ v roce 2014 došlo v Německu k rozhodnutí o odstavení jaderných elektráren? Bylo to logické, přece nelze nechat „novým Němcům s úrovní technického rozvoje“ v zemi jaderné elektrárny, které mohou způsobit vážné globální ekologické katastrofy! To ale byl jen začátek plánu na úplnou deindustrializaci Německa (zelená ekonomika) , kdy v Německu má dojít podle globálního plánu nejenom k výměně obyvatelstva, ale i k úplné deindustrializaci země a její přeměnu na agrární zemi bez průmyslu. To není plán nový, po 1. světové válce o něm již globální elity vážně uvažovaly, ale nepodařilo se ho tehdy prosadit.

Nyní jsou svému cíli podstatně blíže. Mám ale smutnou vládu pro německé globalistické kolaboranty, kteří tak usilovně pracují proti své zemi. Až dojde ke zničení jejich země, tak je už nebudou globální elity potřebovat a nechají je zničit spolu s jejich národem, který přivedly do neštěstí.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *