Francii zachvátila nová úroveň barbarství. „Vyžeňme islamisty z Francie násilím“, žádá Marine Le Pen

Sdílet

Francouzský učitel ukázal žákům karikaturu proroka Mohameda z časopisu Charlie Hebdo. Rodič jednoho z muslimských žáků mu za to usekl veřejně na ulici hlavu. Místo činu necelých 40km od sídla prezidenta Macrona v Elysejském paláci.

Francie se začíná propadat do islámského barbarství, které Francouzům zatím přinášeli pouze televizní záběry ze Sýrie, Iráku, nebo Kavkazu, kde řádí islámští fanatici. Dnes je to francouzská realita. Ženy jsou ve Francii napadány a bity za nošení sukní a halenek. Děti terorizovány muslimskými spolužáky a odpověď úřadů?! „Nic se neděje“!

Prezident Macron sice nyní uznal, že to už je moc, ale jako obvykle je potřeba se semknout… Změní se něco? Nezmění, islamizace Francie pojede dál! Macron tam byl přece nainstalován, aby islamizaci Francie podporoval. Macron se najednou zjevil na francouzské politické scéně s obrovským balíkem peněz s skvělou organizací. Kdo a proč mu je asi dal?

Jak na to zareagují běžní Francouzi? Budou se dál doma bát, nebo konečně vezmou záchranu své země a kultury do svých rukou? Nebo budou dál bojovat svíčkami a květinami? Místopředsedkyně francouzského parlamentu Marine Le Pen v reakci na tento čin uvedla, že islamismus je potřeba vyhnat z Francie násilím.

Parisian


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *