Česká Republika se stala „oficiální“ laboratoří koronavirové perestrojky. Všechny „elity“ táhnou za jeden provaz proti své zemi

Sdílet

Jmenování R. Prymuly ministrem zdravotnictví se ukázalo jakou hru české elity hrají. O jeho jmenování musel evidentně rozhodnout nejenom „český“ prezident Babiš, ale podle všeho především prezident Zeman. Zeman mu mimochodem začal slibovat nejvyšší státní vyznamenání hned na jaře (zjevná snaha zvýšit mu pošramocenou pověst), jako by to byl nějaký bonbon, který se rozdává na počkání.

Kdo vlastně je R. Prymula? Vojenský epidemiolog, autor několika odborných knih, z nichž některé jsou údajně na dobré odborné úrovni. Bývalý ředitel FN Hradec Králové, předseda vakcinologické společnosti, spolupracovník WHO. Bohužel v oficiálních mediích nebyl dán prostor jiným, než pochvalným názorům, tak doplnění musela přinést „alternativní media“. R. Prymula bral podle všeho obří úplatky od farmaceutických firem, když řediteloval FN HK. Tedy respektive firma Biovomed jeho dcery (24) dostávala od farmaceutických firem obrovské zakázky za „studie„. Každý doktor čtenáři potvrdí, že se jedná o legální formu úplatků doktorům za prokázané služby. Dále byl R. Prymula zastáncem centra Tradiční čínské medicíny (TCM) v H. Králové jako součásti FN HK. Co vedlo zastánce metod jako očkování k podpoře alternativních terapií jako TCM ve státní nemocnici? Navíc tamější TCM je zjevně napojená na čínský stát – nového globálního hegemona? Proč tedy R. Prymula riskoval svojí odbornou reputaci kvůli centru TCM? Bylo to tím, že věděl, že síly, které za ním budou stát mu zajistí světlou budoucnost? Lehkost s jakou bylo zameteno pod koberec podnikání firmy Biovomed jeho dcery tomu nasvědčuje. Také se nikdo neptá, zda podobné „studie“ nekasíroval neoficiálně i před tím. Divné, že?!

Člověk s touto reputací je najednou vystrčen do popředí jako hlavní odborník na „boj s koronavirem“. Prymula je hned od začátku propagátorem omezování/ničení ekonomiky, snižování vzdělání, následované povinným očkováním. Následně vyhrožuje těm, kdo odmítnou korona očkování, že se stanou občany druhé kategorie. Tito lidé budou připoutáni ke svým domovům jako za nevolnictví. Přesto parlamentní „opozici“ takový člověk nevadí, podle poslance SPD Kobzy, je to dokonce „nejlepší volba v této době“. Demoblok si dokonce stěžuje, že opatření jsou příliš mírná.

Nyní se z něj stal ministr zdravotnictví. Lze předpokládat, že se z naší vlasti stane středoevropská evropská laboratoř koronavirové perestrojky. Kdy dojde k obrovskému zchudnutí většiny populace, skokovému snížení kvality vzdělanosti české mládeže a rozvratu společnosti na k smrti vyděšené rouškaře a zbytek. Populace bude masově naočkováno pochybnou koronavakcinou a pan Prymula jistě bude mít opakovaně štědré a bohaté Vánoce jako měl v případě firmy Biovomed. To vše za podpory pánů Zeman a Babiš a mlčení parlamentní „opozice“.

Podivný vývoj koronavirové pandemie dává prostor rozvoji nejrůznějších alternativních výkladů
Kdo se nenechá naočkovat proti koronaviru, stane se občanem druhé kategorie

J. Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názory redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *