Banda uprchlíků zbila v metru bílou Švédku. Nikdo z 50 cestujících ve vagónu jí nepomohl, pak ale vstal jeden hrdina….

Sdílet

Mladá Švédka Natalie se stala obětí napadení gangem mladých uprchlíků při cestě metrem v hlavním městě Stockholmu. Skupina 4 uprchlíků si jí vyhlédla na nástupišti a po nastoupení si na ní sedla. Když se mladá žena ohradila, tak jí uprchlíci začali nadávat do kurev a začali jí násilně napadat. Vzali jí telefon a praštili s ním o zem a chtěli jí ukrást tašku. Ženě se naštěstí povedlo na následující stanici násilníkům vysmeknout a utéct.

To vše se odehrálo před zraky 50 cestujících, kteří dělali, že nic nevidí a nikdo jí nepomohl. Nakonec se ale objevil „švédský hrdina“, který dal napadené vizitku, že prý půjde v případě zájmu svědčit k soudu. Mladá žena popsala násilníky jako 3 Araby a jednoho Afričana. Policie sice incident zaznamenala, ale zatím nikoho nezatkla a i kdyby uprchlíky dopadla, tak druhý den budou zase běhat na svobodě! Je to jen jeden z nekonečné řady incidentů, kdy agresivní uprchlíci terorizují švédské ženy na veřejnosti. Napadených žen se nikdo nezastane a policie nemá zájem problém řešit, protože to má zakázáno od politických „elit“.

Poznámka redakce: Cempere neměl by jste vyrazit na místo a reportovat odtamtud, že se vlastně nic nedělo? Pouze bílá žena napadla skupinu 4 mladých uprchlíků, kteří prožili trauma z války?!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *