Americká basketbalová liga NBL přestává podporovat „black lives matter“, běloši se přestali dívat na basketbal a tak odtekly peníze z reklamy

Sdílet

Vznešené ideály jsou to nejdůležitější! Black love matter, stop whites, down with the old white men! (Na černých životech záleží, zrušte bělochy, pryč se starými bilými muži). Jak krásně se vše v Americké basketbalové lize dařilo s jejich propagací. Hráči hrdě poklekávali (asi jako „český národní fotbalový tým), vedení se tetelilo blahem….a loutkovodiči v pozadí si mnuli ruce.

Jenže přišel problém, bílí Američané přestali masově NBL sledovat a sledovanost šla dolu během finále o 68%! Se sledovaností ale odešly i reklamy a tedy peníze a najednou byl problém. Tak se NBL rozhodla, že se od politické a sociální agendy oprostí a bude to dál zase pouze o sportu. Přesně podle hesla, ideály o boji proti rasismu jsou pěkné, ale prachy nás zajímají víc!

Bělochům v USA stačilo tak málo. Bude to inspirací i pro Čechy? Co třeba si poslat podobný vzkaz sponzorům Prague pride? Jen namátkou pár z nich pivo Staropramen, Coca Cola, Pepsi, sušenky Opavia….

KPI


Sdílet

One Reply to “Americká basketbalová liga NBL přestává podporovat „black lives matter“, běloši se přestali dívat na basketbal a tak odtekly peníze z reklamy”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *