Druhá vlna koronaviru přišla jako na zavolanou. Zrovna když se Evropané začali bouřit

Sdílet

Tak je prý pandemie koronaviru zpět a mnohem horší než v zimě. Jeden by sice mohl namítnout, že vlna respiračních onemocnění se objeví každý konec léta. Lidé ještě plně nevzali na vědomí změny teplot a tak se ráno a večer nedostatečně oblékají atd. Ale media a oficiální úřady sloužící globalistům z toho dělají další vlnu strašlivé plandemie.

Je to určitě náhoda, že k druhé vlně plandemie dochází právě v době, kdy většina Evropanů již na koronavirové divadlo nevěří. Půl roku zkušeností, nízký morální profil “ korona autorit“ (u nás Prymula, Maďar atd) a přirozená nedůvěra k „českým“ politickým „elitám zkrátka udělaly své. Podobně je to i v dalších evropských zemích. V Německu se jen během srpna konaly v Berlíně 2 obří demonstrace odpůrců koronavirové totality (obě s více než 1 milionem demonstrujících), podobné trendy bylo ale možné zaznamenat i jinde. Tomu bylo potřeba zabránit, lid by se začal bouřit a třeba by mohl chtít odvrhnout současné liberálně demokratické pořádky. Proto bylo potřeba zabránit opakování podobných protirežimních demonstrací za každou cenu.

Strčte si tu vaši koronu do prdele! Hlásá plakát demonstrujícího v Berlíně, kde se sešlo 1,3 mil. demonstrujících proti korona totalitě

Administrativní opatření (zákaz shromažďování – jako v Berlíně po poslední velké demonstraci) u veřejnosti jen podporovala odpor vůči korona totalitě, tak přišla druhá vlna jako na zavolanou. To je ale náhoda, co?! U voleb se to sice nezmění, ale i tak běžte volit, jen to demonstrativně hoďte nějaké skutečné opozici jako třeba Rozumní (Národní Demokracie), nebo DSSS. SPD, ani Trikolora potřebnou změnu nepřinesou.

Milan z Německa


Sdílet

2 Replies to “Druhá vlna koronaviru přišla jako na zavolanou. Zrovna když se Evropané začali bouřit

  1. Ona u nás vlastně není druhá vlna, jen odsunutá ta první, vybíráme si to, co Švédsko na jaře. Oni si to tam vybrali, takže už mají opravdu ojedinělé případy.

    1. Enigma: Takže uvolnění opatření přes prázdniny nestačilo. Já si říkal, že roušky v metru a na Karvinsku jsou špatně!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *